11 Mart 2008 Salı

Sakarya'nın En Büyük "Su Parkı" Hendek'te Kuruluyor

Sakarya'nın en büyük Su Parkı Hendek'de kuruluyor. Şimdilik iki kaydırak parkurundan oluşacak Su Parkında biri 28 metre diğeri 105 metre ve iki salyongozdan oluşan kaydırak mevcut. Kaydırakların halk dilindeki adı Kamikaze ve Multislide olarak biliniyor. Her geçen gün ekonomik ve sosyal alanda patlama yaşayan Hendek işadamlarının gözdesi durumunda. Yaz mevsiminin gelmesi dolayısıyla çalışmalarını hızlandıran işadamı Rıdvan Kırval, geçen yıl başladığı havuz çalışmalarını bu yıl daha da genişleterek Sakarya'nın en büyük en kapsamlı Su Parkı tesisini inşaat ediyor. D-100 karayoluna paralel olan tesis, 7000 m2 alan içersinde 1250 m2 havuzölçülerine sahip.Ulusal havuz ölçülerine sabit kalınarak yapılan Su Parkı'nın 6 mayıs Hıdrellez günü açılması bekleniyor.

Tesis çalışmalarını hızlandıran Kırval, "Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bizim sezona erken gireceğimizin bir göstergesi. Bu nedenle çalışmalarımızı hızlandırdık. Her türlü su sporları aktivitesinin yapılmasına imkan sağlayan tesisimizde 2 adet kay kay bulunuyor. Kaykaylardan birinin uzunluğu 28 metre diğer kaykayımızın uzunluğu ise 105 metre olacak.

Her yaş grubuna hitap edecek olan tesisimizde gelen talep üzerine haftanın iki günü "yalnız bayanlara" hizmet verirken haftanın diğer günleri erkeklere hizmet verecektir. Her geçen gün büyüyen Hendek'imizde eksikliğini gördüğümüz Su Parkı tesisini yapmaktan, vatandaşımıza hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz.

Bir işletmeci olarak "Ziyaretilerinizin tekrar gelmesini istiyorsanız müşteri memnuniyetini ve en heyecanlı, en yeni,en iyi atraksiyonların olması gerekir. Bunun çalışması içersindeyiz" diyerek iş anlayışını ortaya koydu.

Hiç yorum yok: