22 Mart 2008 Cumartesi

Türkiye - Portekiz Maçını Tribünde İzleyecek

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği ve Türkiye'nin 923 ilçesinden birer talihliyi İsviçre'de yapılacak Avrupa Şampiyonası finalleri grup maçlarından birini izlemeye götürmeyi amaçlayan "Her İlçeden Bir Yürek, 70 Milyon Tek Yürek" kampanyasında kazanan talihliler belirlendi. SMS ile kampanyaya katılanlar arasında yapılan çekilişle 7 ve 11 Haziran maçları için 307'şer, 15 Haziran maçı için 309 olmak üzere toplam 923 asil talihli ve 327 de yedek talihli 18 Mart 2008 tarihinde noter huzurunda Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişle belirlendi. Kampanyada kazanan talihlilerin listesi TFF resmi internet sitesinde ilan edildi.

Kampanyaya Sakarya'dan katılan 13 kişi, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin maçlarını ücretsiz izleme hakkı kazandı. Kampanyaya Hendek'ten katılan Erdem Atlı, 7 Haziran 2008'de İsviçre Cenevre'de oynanacak Türkiye-Portekiz maçını tribünden izleyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, pasaport ve vize işlemlerini kendileri yaptıracak olan talihlileri, Atatürk Havalimanı'ndan alacak, gerekli transferleri yapıp maça götürecek ve daha sonra dönüşte yine Atatürk Havalimanı'ndan uğurlayacak. Bu organizasyon sırasındaki masraflar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılanacak.

Bu arada kampanyaya katılan 10 bin talihli de çekilişle birer Milli Takım formasının sahibi olacak.

Hiç yorum yok: