17 Mart 2008 Pazartesi

Bir Ödül de FirstBusiness'den

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'ye bir ödül de Uluslararası FirstBusiness Dergisi ve Kanal 7 Türksoy'la İpekyolu programından geldi.

Uluslararası FirstBusiness Dergisi ve Kanal 7 Türksoy’la İpekyolu programının her yıl ekonomi, yönetim, siyaset gibi alanlarda "Yılın başarılı isimleri"ni belirleyerek düzenlediği "Zirvedekiler" ödül töreninde Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de "Anadolu'da Yılın Belediye Başkanı Ödülü"ne layık görüldü.

First Business dergisi, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin örnek hizmetleri ve sosyal belediyecilik anlayışı ile Hendek'in bugün çok farklı boyutlar kazanmış aynı zamanda hem bir sanayi şehri hem de önemli bir kültür ve ticaret merkezi haline gelmesindeki katkılarından dolayı böyle bir ödüle layık görüldüğünü söylediler.

Firstbusiness dergisi geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bülent Arınç gibi önemli isimlere de ödül vererek iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirmişti. Ödül töreni her yıl olduğu bu yıl da Haber 7 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ödül töreni 19 Nisan Cuma günü saat 18.00’de İstanbul Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleşecek.

Hiç yorum yok: