12 Mart 2008 Çarşamba

Hendek'te MOBESE Sistemi Kurulacak

Sakarya Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kurucan, Trafik Bölge Müdürü Mustafa Ayancı ve Hendek Emniyet Müdürü Zeki Ateş, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ziyaret ederek Hendek'te emniyet yönünden alınacak tedbirlerde bilgi alışverişinde bulundu.

Sakarya genelinde kurulacak olan MOBESE sisteminde Hendek İlçesi olarak örnek olabilmek için emniyete gereken desteği vereceklerini söyleyen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, "İlçemizde bazı caddelere belediye olarak kamera sistemini kurmuştuk. Tüm ülkede kurulmaya başlanan MOBESE sisteminin güvenlik açısından büyük önem arz ettiğinin farkındayız. İlçemizdeki esnaflarımızda buna destek vererek tüm sokaklara kurulmasında hemfikirler. İnşallah ilçemizde her sokağa bu sistemin uygulanması için belediye olarak elimizden geleni yaparak emniyetimize destek vereceğiz." dedi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kurucan, Başkan İnci'ye teşekkür ederek, "MOBESE sisteminin kurulmasının öneminin farkında olan yetkililerimizin desteği bizim için önemli. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Trafik Bölge Müdürü Mustafa Ayancı da ağır yük taşıyan kamyonların tonajları konusunda taviz vermeyeceklerini belirterek, sanayi bölgesi konumuna gelen Hendek'in bu konuda da örnek olmasını beklediklerini söyledi.

Hiç yorum yok: