2 Mart 2008 Pazar

Kemalpaşa Caddesinde Silah Sesleri

Hendek'te Kemalpaşa caddesinde tekel bayi kimliği belirsiz Kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Ateş edenlerin cadde boyunca ateşe devam ettikleri İddialar arasında. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 3 adet 9 mm boş Mermi kovanı buldu. Araştırma devam ediyor

Gece saat 24.00 sularında N.Ç.'nin işlettiği tekel bayi işyerinin açık olduğu bir anda yoldan geçen beyaz renkli bir özel oto içersinden tabanca ile kurşun yağmuruna tutuldu. Görgü şahitlerinin ifadesine göre 5 yada 6 el silah atıldığı İfade edilrken polis olay yerinde yaptığı incelemede 3 adet 9 mm. boş mermi kovanı buldu.

Saat 24.00 sularında meydana geldiği öğrenilen işyeri kurşunlanması olayında işyerinde bulunan işletme sahibi N.T. ifadesinde "Dışarıdan bir araç içersinden işyerim hedef alınarak kurşunlandı. Kapıya çıkıp baktığımda hızla uzaklaşan beyaz aracı gördüm ancak plakasını alamadım. Kimseyle bir husumetim yok, kim neden niçin yaptı bilmiyorum" dediği iddia edildi. İşyeri kapısının açık olmasından dolayı atılan kurşun işyeri içersinde buzdolabına isabet etti. Caddede araç içersinde silah atan kişi ya da kişilerin cadde boyunca silah ile ateş ettikleri iddia edilirken polis bahse konu olan cadde üzerinde başka mermi kovanı bulamadı. Olayla ilgili olarak tahkikat başlatan polis olayı açıklığa kavuşturmak için ilçede bulunan ve olay mahallini gösteren işyeri kamera görüntülerini inceliyor.
---
Hendek ilçesinde büfeyi kurşunlayan iki kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kemalpaşa caddesi üzerindeki bir büfe gece geç saatlerde kurşunlandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, güvenlik kameralarından, olayda kullanıldığı tespit edilen 54 KA 710 plakalı otomobili tespit etti.

Otomobile el koyan polis, soruşturma neticesinde otomobil sürücüsü Murat K. ile işyerini kurşunlayan Mahmut K. ve bu şahıslara kalacak yer temin eden Mustafa B.'yi yakaladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Güncelleme: 05 - 03 - 2008)

Hiç yorum yok: