1 Mart 2008 Cumartesi

"Düş Kent"e Doğru

Bizim Hendek
Alt yapı biten caddelerde esnafların görsel çalışma faaliyetleri yapılan hizmetlerin yerinde olduğunun en güzel kanıtını teşkil ediyor. İşyerleri önlerindeki sundurmalar hep bir örnek ve ışıklandırılarak yapılıyor.

Cadde esnafı "Hendek belediyesi ilçeyi daha modern hale getirirken biz esnaflar olarak belediyeye destek vermeliyiz" diyerek, "yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla gelecekte Hendek rüya şehir konumuna dönüşecektir" dediler. Hendek belediye başkanı Ali İnci çalışmalarla ilgili olarak "Hendek, gelişmesini istikrarlı olarak sürdürüyor. Belediye olarak yapılması gereken her şeyi büyük bir gayretle yapmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımıza katkı sağlayan esnaflarımıza teşekkür ederiz" diyerek "Çalışmalarımız kapsamında caddelerimizi de yeniliyoruz. Ağaçlandırma çalışmasıyla, aydınlatma çalışmasıyla ve temiz, düzenli yapısıyla caddelerimiz insanımızın hizmetine sunuldu. Yenileme çalışmaları tamamlanan caddelerimizde, insanlarımız, aydınlık bir ortamda gezmenin mutluluğunu yaşamaya başladılar. Çalışan kadınlarımız başta olmak üzere, akşamleyin alışveriş yapacak vatandaşlarımız, aydınlık güvenli bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler." diye ekledi.

İnci, caddelerdeki aydınlatma çalışması sonucu, artık karanlığın çökmesiyle hayatın durmayacağını belirterek "Akşam geç vakitlere kadar, ışıl ışıl olan caddelerde, Hendek'e yolu düşecek insanlar da alışveriş imkanı bulacak" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: