20 Mart 2008 Perşembe

Hareket Halindeki Araçta Patlama Meydana Geldi.

Bizim Hendek
Hareket halindeki aracın içersinde meydan gelen patlama vatandaşlar tarafından nevruz kutlamaları istikametinde bombalı eylem olarak algılandı ve kısa süreli panik yaşandı. Olay yerine intikal eden polis ekipleriolay mahallini şerit içersine alarak araştırma yaptı. Patlamanın araç içersinde kaçak yapan otogazdan çıktığı anlaşıldı. Bir süre trafiğe kapatılan araç yolu incelemenin ardından trafiğe açıldı

Hendek ilçesi osman yılmaz caddesi üzerinde hareket halindeki mersedes otoda infilak meydana geldi. Vatandaşlarında yardımıyla Hendek devlet hastanesine götürülen M.Y ve O.B adlı yaralıların el, ayak ve yüzlerinde yanıklar meydana geldi.

Yaralılar ayakta tedavi edilerek taburcu edildiler.
Olay yerine intikal eden Hendek itfaiyesi araçta meydana gelen yangını büyümeden söndürdü. Saat 11.00 sularında hareket halinde bulunan özel otoda büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddeti ile özel oto kullanılamaz hale gelirken araç içersindeki sürücü ve arkadaşı Hendek Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Araç içersindeki patlamanın otogaz tüpünde meydana gelen kaçak nedeniyle olacağı düşünülürken polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Hiç yorum yok: