13 Aralık 2007 Perşembe

Utanç

Yetiştirme yurdundan kaçtıktan sonra Hendek'te fuhuş yaptırılırken yakalanan 18 yaşındaki H.T. "Hergün beni erkeklere sattılar" dedi.

Kulübede
Alınan bilgilere göre olay, bir ihbar üzerine Hendek Kahraman Köyü Selman Dede mevkiinde fındık bahçesindeki kulübeye jandarma tarafından baskın yapılmasıyla ortaya çıktı. baskında 18 yaşındaki H.T., ismi açıklanmayan 40 yaşlarında bir adamla uygunsuz olarak yakalandı. Skandal ise genç kızın sorgulanmak üzere jandarmaya götürülmesinden sonra ortaya çıktı.

İğrenç Olay
yapılan araştırmada, 18 yaşındaki H.T.'nin Hızırtepe'de bulunan Sakarya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Murat Soğancıoğlu kız yurdundan kaçtığı ve önceden tanıdığı Hendek'te oturan 2 çocuk babası Çetin Güner'in (33) yanına gittiği belirlendi. Çetin Güner'in evlenmek vaadiyle kandırıp beraber olduktan sonra erkeklere para karşılığı pazarladığı tespit edildi.

Korkunç İtiraflar
Hemen Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edilen H.T.'nin ifadesinde, Hendek İlçesinde kaldığı süre içersinde çok sayıda erkeğe pazarlandığını söylediği öğrenildi. Genç kız ifadesinde; "Çetin beni 150 kişiye sattı. Hergün bir kaç kişiye satıyordu" dedi. Araştırmada genç kızın sık sık yurtan kaçtığı da ortaya çıktı.

Adliye'ye
jandarma tarafından gözaltına alınan Çetin Güner ise adliyeye sevk edildi. Buradaki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Çetin Güner, "Kendi rızasıyla başka erkeklerle beraber oluyordu" dedi Çetin Güner, sorgusu sonrasında adliyeye sevkedildi. (Sakarya Halk)

Hiç yorum yok: