10 Aralık 2007 Pazartesi

Süper Lig'de Müthiş Kapışma

Birinci Amatör Küme Süper Lig'in şampiyonluk için yarışan takımlarından Karasuspor ile Hendekspor ilk yarının son karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. İki takım da karşılaşmadan 3 puan bekliyor.

Süper Lig'de 3 senedir şampiyon olan Hendekspor, rakibi Karasuspor'u mağlup ederek avantaj sağlamanın planlarını yapıyor. Hedeflerinin şampiyonluktan başka bir şey olmayacağını mevsim başında açıklayan Hendeksporlu oyuncular, ligde puan kaybı bulunmayan Karasuspor karşısında galip gelerek taraftarına Hanlı yenilgisini unutturmak istiyor.

Karasuspor ise karşılaşmayı kazanarak hem rakibi karşısında avantaj sağlamak istiyor, hem de yenilmezlik ünvanının korumak istiyor. Karasuspor antrenörü Selami Tarhan; "Hendekspor iyi ve disiplinli bir takım. İyi futbol oynuyorlar. Uzun zamandır şampiyon olmalarının büyük avantajı var. Fakat bu onlardan çekindiğimiz anlamına gelmiyor. Zor bir karşılaşma. Tabii hedefimiz mutlak 3 puan olacak. Biz de takım olarak iyi oynuyoruz. Sahamızdaki karşılaşmayı kazanıp ilk yarıyı lider olarak moralli kapamk istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: