8 Aralık 2007 Cumartesi

Hendek Doğalgaza Kavuşuyor

Hendek'te doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. Belediye Başkanı Ali İnci, ilçenin yüzde 70'lik bölümüne doğalgaz hattı döşendiğini belirterek en kısa sürede doğalgazın verileceğini söyledi.

İlçede D-100 Karayolu ile Uludere Çayı arasında bulunan mahalle ve sokaklarda 3 ay önce başlayan doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi.

Doğalgaz ana hattının bulunduğu basınç odasında Kaymakam Harun Kaya ile birlikte incelemede bulunan Başkan İnci, son kontrollerin yapıldığını ve çok kısa sürede gazın verileceğini ifade etti.

Doğalgazın verilmesiyle vatandaşların sıcak bir kış geçireceğini anlatan İnci, "Büyük bir atılım yaparak ilçemize doğalgazın gelmesini sağladık. En ufak bir aksilik olmaması için çalışmalar hassasiyetle yapıldı. Ekiplerin 3 ay gibi kısa bir sürede çalışmalarını tamamlamalarıyla ilçemizin yüzde 70'ine doğalgaz hattı döşendi. Bu kış vatandaşlarımız doğalgazın keyfini yaşayacak. Gazın verilmesiyle birlikte hava kirliliği de büyük ölçüde önlenmiş olacak. Kazı çalışmaları yapılan yerlerde, vatandaşların mağduriyetini önlemek için de toprağın yeraltına çökmesiyle birlikte cadde ve sokaklarda kilit parke çalışmalarımız hızla yapılacak." diye konuştu.

Hiç yorum yok: