13 Aralık 2007 Perşembe

Bayraktepe'nin AK Partili Konukları

Hendek Belediyesi'nin Selman Dede Mesire Yolu üzerinde inşaatı hızla devam eden Bayraktepe, iki AKP'li ilçe başkanını ağırladı.

Merak Eden Hendek'e Gelsin
Çalışmalarını yakından takip eden Başkan Ali İnci'ye AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Osman Karaoğlan ve Sapanca İlçe Başkanı Selami Öztürk eşlik etti. Her iki ilçe başkanı da Hendek Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyerek "Her biri trilyonları bulan yatırımlarla adını her platformda duyuruan Başkan İnci'nin bu enerjiyi ve yatırım bedellerini nasıl karşıladığını merak eden hendek'e gelmeli" şeklinde konuştular.

Yeni Yılda Yeni Projeler
Her bir katı 600m2 olarak inşa edilen bayraktepe projesi hakkında Başkan İnci, "Bu eser uzun yıllara hitap edecek şekilde tasarlandı. 16 Türk devletinin bayraklarının dalgalandığı, Türk devletlerinin kurucularının tasvir edildiği rölyefler, sporsal ve çok amaçlı ve sosyal faaliyetleri çok rahatlıkla yapma imkânı verecek bu tesisisn hizmete girmesi ilçemiz adına onur vericidir" dedi. başkan İnci, "yatırımlarımız bunlarla sınırlı değil" diyerek yeni yılda önemli projelerin uygulamaya konulacağını ifade etti. (Yeni Ada)

Hiç yorum yok: