20 Aralık 2007 Perşembe

Kurban Bayramı Öncesi Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kasaplarla Bir Araya Geldi

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kurban Bayramı'nda toplu kurban kesimi yapacak olan kasaplarla toplantı yaptı. Hendek Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, kasaplar ve veteriner hekim katıldı. Hendek'te sokaklarda kurban kesimine son veren ve bu konuda başarılı olan Hendek Belediyesi, toplu kesimhanelerde bayram boyunca denetimler yapacak.

Başkan İnci, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için ekiplerinin bayram sürecince çalışacaklarını belirterek “Toplu kesimhanelerde kesilen kurbanlar kontrollü yapılmalıdır. Kurban keserken hijyen kurallarına dikkat edilmelidir. Bu yıl da geçen yıl olduğu sokaklarda kurban kesimi yasağı uygulamamız başarılı olmuştur. Veteriner hekimimiz ve ekiplerimiz kesimhaneleri tek tek dolaşarak kontrollerde bulunacaklar. Vatandaşlara sağlıklı et yemelerini sağlamak için belediye ekiplerimiz kontrollerini hassasiyetle yapacaktır. Geçen yıl yapmış oldunuz sağlıklı kesimlerden dolayı teşekkür ediyorum ve bu yıl da aynı şekilde kurallara uygun şekilde kesim yapmanızı bekliyorum. Şimdiden Kurban Bayramınızı kutluyorum" Dedi.

Toplantıda kasaplara, veteriner hekim tarafından sağlıklı kurban kesiminde dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda slayt gösterisi yapılarak bilgiler verildi.

Hiç yorum yok: