25 Ocak 2008 Cuma

Tarih Tekerrür Etti: Şampiyon Hendekspor

Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Hendekspor ve Merkez Belediyespor takımları arasında yapılan final maçında geçen senenin şampiyonu olan Hendekspor oldu. İzleyenlerin büyük keyif aldığı müsabakada Merkez Belediyesi ilk sete daha iyi başlamıştı. Hendekspor takımının sporcuları aradaki sayı farkını azaltarak ilk seti kazanmasını başardı. Hendekspor'un sporcuları ikinci sette rakiplerine hiç sayı bulma fırsatı vermeyerek ikinci seti 25-1'lik skorla kazanmasını başardı. Üçüncü seti rahat kazanan kızlar; "Şampiyon olmayı çok istiyorduk. Bunu da takım olarak başardık. Önümüzdeki senede şampiyon olacağız" dediler.

Merkez Belediyespor, güçlü rakibi karşısında ellerinden gelen çabaları göstermesine rağmen sahadan ikincilikle ayrıldı. Birincilik kupasını kulüplerine götürmek isteyen sporcular; "Şampiyon olan Hendeksporu tebrik ediyoruz. Şampiyon olmayı hedeflemiştik. Ama olmadı. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Genç Bayanlar Yerel Voleybol Ligi final müsabakasını izleyemeye gelen seyirciler takımları sahada yalnız bırakmadılar. Hendekspor'un minik sporcuları sahada şampiyonluk çabalayan takım arkadaşlarını tribünden desteklediler.

Hiç yorum yok: