25 Ocak 2008 Cuma

Anadolu Lisesi Türkü ve Şiir Dintesi Düzenledi

Hendek'te Atike Hanım Anadolu Lisesi öğrencileri türkü ve şiir dinleti gecesi düzenledi.

Belediye Ticaret Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa Kadastro Hakimi İbrahim Temir, Orman İşletme Müdürü Ayhan Şimşek, okul müdürü Muammer Yener, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, şehit Emniyet Müdürü A.Gaffar Okkan anısına saygı duruşunun ardından Anadolu lisesi öğrencilerin türkü ve şiir okumalarıyla devam etti. Lise öğrencisi Sinem Tok'un okuduğu İstanbul adlı şiir katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Merve Karabıyık'ın okuduğu Annem adlı şiir ise salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Program sonunda teşekkür konuşması yapan okul müdürü Muammer Yener "Öğrencilerimiz derslerinde başarılı oldukları kadar bireysel yeteneklerinde de başarılı olmaları sevindirici. Bu başarılarının devamını diliyor ve burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonunda yeteneklerini sergileyen öğrenciler dakikalarca ayakta alkışlandı.

1 yorum:

merve dedi ki...

Sinem Tok'un yazdığı şiir diye bilinen İSTANBUL adlı şiirin gerçek sahibi Nihal Arslandır.Bunun düzeltilmesini önemle rica ederim.

Ayrıca şiir gerçekten çok güzeldi.yazan arkadaşımızı kutlarım.ayakta alkışlanacak kadar güzel ve içten yyazmış olduğunu düşünüyorum