23 Ocak 2008 Çarşamba

Evlenme Teklifini Reddeden Kadına Kurşun Yağdırdı

Hendek'te yaşlı bir adam, evlenme teklifini reddeden bir kadını tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Olay, Mahmutbey Mahallesi Şişmanoğlu Caddesi'ndeki Saray simit fırınında meydana geldi. 74 yaşındaki İbrahim Y., bir süre önce eşinden ayrılan dünürü Sevim G.'ye (49) "benimle evleneceksin" diye bağırdı. Evlenme teklifine red cevabı alan yaşlı adam, yanında bulunan tabancayla Sevim G.'ye ateş etmeye başladı.

İbrahim Y.'nin silahından çıkan 4 kurşunla göğsü ve kolundan vurulan Sevim G. ağır yaralandı. Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sevim G. daha sonra Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İbrahim Y. ise olayda kullandığı ruhsatsız silahla birlikte yakalandı.

Dünürünü Vuran Kişinin, 42 Yıl Önce Kocasını Öldürdüğü Kadınla Evli Olduğu Ortaya Çıktı

Hendek'te evlenme teklifini reddeden dünürünü tabancayla ateş ederek ağır yaralayan 74 yaşındaki İbrahim Y'nin 1966 yılında kocasını öldürdüğü kadınla evli olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, evlenme teklifini reddeden dünürü Sevim G.'yi tabancayla ateş ederek ağır yaralayan 74 yaşındaki İbrahim Y, 1966 yılında sevdiği kadının kocası İsmail Ateş'i öldürdüğü belirlendi. 8 yıl cezaevinde yattıktan sonra 1974 yılında afla tahliye olan Y.'nin öldürdüğü Ateş'in eşi Emriye ile evlendiği öğrenildi.

Sevim G.'yi kurşun yağmuruna tutarak ağır yaralayan 74 yaşındaki İbrahim Y., Hendek adliyesinde çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hiç yorum yok: