19 Ocak 2008 Cumartesi

AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hendek'te

bizimhendek.com

Recep Yıldırım ve Hasan Ali Çelik, Hendek'e yaptıkları ziyarette yeni açılan yolları ve Huzurevini gezdiler.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ziyaret eden vekiller, Başkan İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal ve İl Genel Meclis Üyesi Alaaddin Toy ile birlikte yapımı devam eden Huzurevini gezerek incelemelerde bulundular. Yapılan Huzurevi hakkında Belediye Başkanı Ali İnci'den bilgi alan vekiller, sosyal sorumluluk projesi ile Başkan İnci'nin güzel bir hizmete daha imza attığını belirterek, Hendek'te böyle bir projenin hayata geçirilmesinden dolayı Başkan İnci'yi tebrik ettiler.

Başkan İnci Hendek'in hızla geliştiğini ve büyüdüğünü belirterek "İlçemiz sanayisiyle, kültürüyle, eğitimiyle büyük yol katetti. İlçemizin daha da gelişmesi için çalışmalarımız hızla sürüyor. Sosyal Sorumluluk Projesi olan Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'mizi de en kısa sürede tamamlayıp hayata geçireceğiz. Çok kapsamlı bir proje hazırladık. Kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlı insanlara burada hizmet vereceğiz" dedi.

Daha sonra Başkan İnci, Yıldırım, Çelik ve Toy TEM YOLU üzerinde yapılacak olan alışveriş merkezi ve yeni açılan yolları gezdiler.

Hiç yorum yok: