24 Ocak 2008 Perşembe

Hendek Lisesi 2. Oldu

Liselerarası Futbol İl Müsabakalarının dün oynanan final maçında Atatürk Lisesi, Hendek Lisesi karşısında farklı kazanarak kalesinde gol görmeden Sakarya Şampiyonluğu’na ulaştı.

Saha: Erenler Çim
Hakemler: Erkan Engin **** Hasan Kösemen **** Serkan Önsal ****
Atatürk Lisesi: Beytullah **** Salih **** Batuhan **** Neyfel **** Caner **** Anıl **** (Dk.67 Mete ****), Furkan **** İ.Çağlar **** (Dk.60 Enes ****), Selçuk **** Muharrem **** Muhammed **** ( Dk.63 Metehan ****)
Antrenör: Armağan Ertem-Rüştü Bal
Hendek Lisesi: Serbay ** Barış ** Semih ** Engin ** Ali *** Orhan ** Servet *** (Dk.50 Mehmet **), Hakan ** (Dk.53 Osman **),Bahadır ** Oğulcan ** (Dk.37 Emrah **),Gökhan ***
Antrenör: Erkan Güleryüz
Goller: Dk.22 Caner / Dk.43 Batuhan / Dk.66 Selçuk / Dk.71 Ömer

Altıncı şampiyonluk
Futbol camiasında bir çok ünlü yıldız adayını Sakarya vitrinine çıkarma başarısını göstererek bu sporcularla hem ilimizde olsun, hem de terfi maçlarında olsun büyük başarılara imza atan Adapazarı Atatürk Lisesi Futbol Takımı, 1987, 1990, 1992, 2001, 2007 ve son olarak da 2007-2008 yılını da şampiyonlukla tamamlayarak son 22 senede 6.şampiyonluğuna ulaşmayı başardı.

Yağmurla gelen goller
Oyunun genelinde maçta ağırlığını iyice hissettiren lacivert beyazlılar 22.dakikada Caner’in 25 metreden attığı golle ilk yarıda üstün olan taraftı. İkinci yarıda yağışlı havanın kendisini iyice hissettirmesiyle ataklarını sıklaştıran Merkez Lise, 43’de sahanın en iyilerinde Batuhan ve ardından 66’da milli futbolcu Selçuk ve son olarak uzatma dakikalarında golcü Ömer’in attığı gollerle Sakarya Şampiyonluğuna ulaşmaya başardı.

Usta ayaklar
Erenler Stadı’nda oynanan final maçında iki takımın da mükemmel bir mücadele ortaya koyduğu maçta Atatürk Lisesi tecrübeli futbolcularının fazla olması sebebiyle maçı istediği gibi çevirmesini bildi ve sahadan farklı skorla ayrılmayı başardı. Özellikle orta sahada Muharrem ve Neyfel, ileri uçta da Selçuk ve Furkan gibi usta ayaklara sahip Sakaryaspor patentli futbolcular maç boyunca takımlarını adına çok şey vermeyi başardılar.

Kalelerinde gol görmediler
Lacivert beyazlılar, Sakarya Liselerarası Futbol İl Müsabakalarında hem grup maçlarında, hem de final maçlarında kalelerinde gol yemeden şampiyon olarak tarihe geçmeyi başardılar. Geçtiğimiz yıl alınan şampiyonluğun ardından bu yılda Sakarya Şampiyon’u olmayı başaran lacivert beyazlı futbolcular, maç sonrası kalelerinde gol yemeden şampiyon oldukları için ayrı bir mutluluk yaşadıklarını ifade ettiler.

Ödüllerini aldılar
Liselerarası Futbol İl Müsabakalarında Sakarya Şampiyonluğu’na uzanan Atatürk Lisesi’ne ödülünü Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Ünal, ikinci olan Hendek Lisesi’ne Sadullah Kirazaldı, üçüncü olan Sakarya E.M.L.’ne Atatürk Lisesi Müdürü Coşkun Samur, dördüncü olan Arifiye Ç.P.L.’ne ise ödülünü Mehmet Akova verdi.

Üçüncülüğü kaptırmadı
Liselerarası Futbol İl Müsabakalarında dün oynanan maçta Sakarya E.M.L., Arifiye Ç.P.L. karşısında Yasin’in son dakikalarda attığı golle galip gelerek Sakarya üçüncülüğünü elde etti.

Saha: Erenler Toprak
Hakemler: Necip Onur Akar **** Hasan Kösemen **** Serkan Önsal ****
Sakarya E.M.L.: Ali *** Ahmet *** Yasin *** Fatih *** Samet *** Cüneyt *** Cihan *** Mustafa *** Eray **** Metin **** Savaş ****
Antrenör: Sadullah Kirazaldı
Arifiye Ç.P.L.: Gürkan *** Ersan ** Berker *** Ömer *** Serkan ** Onur *** Ersin *** Hüseyin *** Muhammed *** Recep *** Ali ***
Antrenör: Güngör İçer
Goller: Dk.19 Cihan / Dk.65 Yasin (Sakarya EML), Dk.25 Ergin (Arifiye)

Hiç yorum yok: