21 Ocak 2008 Pazartesi

Atletizm Geliştirme Projesinde İlk Koşar Adımlar

bizimhendek.com
Atletizm Geliştirme Projesi doğrultusunda Hendek ilçesindeki okullar arası seçmelere yaklaşık 80 sporcu katıldı. 1994-1995-1996-1997 doğumlu erkek ve bayan sporcular katıldılar. Yarışlar 1500 ve 2000 metrelik iki ayrı etapta yapıldı.

Yarışlarda her türlü güvenlik ve sağlık önleminin alınması dikkat çekti.
Yarışma sonrası ilk beşe giren öğrenciler Sakarya seçmelerine katılmaya hak kazandılar.

Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüdaverdi Bahadır ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Melih Engin gözetmen olarak hazır bulundular. Yarışmalar sonrası 1997 ve 1996 doğumlu erkek sporculardan Oğuzhan Dere (Ş. Ali Gaffar İÖO), Ramazan Karagöz (Ş. Ali Gaffar İÖO), Alper Bahar (Atike Hanım İÖO), Özay Soylu (Atike Hanım İÖO) ve Yahya Semiz ilk beşe girdiler. Birinciliği kazanan Oğuzhan Dere 1500 metreyi 6.05 derece ile koştu.

1997 ve 1996 yaş grubunda bayanlarda ise Şenay Özdemir (Atike Hanım İÖO), Tuğbanur Yıldız (Yeni Yüzyıl İÖO) Şeyma Öğrek (Yeni Yüzyıl), Aybüke Kaypak (Yeni Yüzyıl İÖO) ve Kübra Işıklar (Ş. Mahmutbey İÖO) ilk beşe girdiler. Yarışta birinci gelen Şenay Özdemirin derecesi 6.50 oldu.

1994-1995 yaş gruplarında yapılan müsabakalarda erkeklerde Cemre Alet (Ş.Mahmutbey İÖO), Emre Abukan (Atike Hanım İÖO) ve İlker Çağ (Atike Hanım İÖO) okulu öğrencileri ilk üçe girerlerken, aynı yaş grubunda bayanlarda Belkıs Bal (Ş. Mahmutbey İÖO), Büşra Tosun (Yeni Yüzyıl İÖO) ve Ebru Sevim (Ş. Mahmutbey İÖO) ilk üçte finişe ulaştılar.

Seçmeler sonrası, yarışlarda ilk beşe giren öğrencilere, Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüdaverdi Bahadır ve Milli Eğtim Şube Müdürü Melih Engin tarafından madalyaları verildi.

Hiç yorum yok: