6 Şubat 2008 Çarşamba

Sağlık Tarama Aracı Hendek'te

Bizim Hendek
Hendek ilçesinde Gıda sektöründe çalışanları sağlık taramasından geçirmek için İl sağlık müdürlüğüne ait sağlık tarama aracı Hendek'e geldi.

İl Sağlık Müdürlüğüne ait Sağlık tarama aracı Muammer Sencer caddesi üzerinde bulunan Dispanser önünde gıda sektöründe çalışan tüm işveren ve işçiler taramadan geçirerek sağlıklı bir ortamda çalışmalarını sürdürebilmeleri için tarama aracına gelerek sağlık ekibi tarafından bazı tetkiklerden geçerek durumlarını öğrendiler.sağlık tarama aracı ilçede bulunan

fabrikalara da giderek çalışan işçilerin taramasını da yapıyor. Hendek Dispanser Başhekimi Ahmet Cindioğlu "İl sağlık müdürlüğü tarafından başlatılan bu uygulama düzenli olarak sürecek. Esnaf ve işçilerimizin ayağına giderek işyerlerini kapamadan yapılan bu taramalardan dolayı vatandaşlarımıza hizmet etmekten memnunuz. Yapılan tetkikler sayesinde vatandaşlarımız da herhangi hastalıklarının olup olmadığını öğrenerek gerekli önlemlerini alıyorlar. Bu tür taramaların düzenli olarak yapılacağı ve gıda sektöründe çalışanların hijyenik ve sağlık açısından uygun şartlarda olması gerekiyor" dedi..

Hendekli işveren ve işçiler ise işyerlerini kapatmadan sağlık taramasından geçtiklerini bundan dolayı uygulamadan memnun olduklarını, sağlıklı ortamda çalışabilmeleri için bu taramadan geçerek durumlarını öğrenmeleri ve gerekli tedbirleri almalarını sağlayacak olmasından dolayı ,bu uygulamanın düzenli olarak sürmesini istediklerini belirterek ayaklarına kadar gelen, sağlık tarama ekibine ve salık müdürlüğüne hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok: