10 Şubat 2008 Pazar

Cep Telefonu Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Hendek'te bir beyaz eşya mağazasından cep telefonu çaldıkları ileri sürülen 2 kişi, güvenlik kamerası görüntülerinden kimliklerinin tespit edilmesi üzerine yakalandı.

Alınan bilgiye göre; Kemaliye Mahallesi Kemalpaşa Caddesi'nde İdris Küçük'e ait beyaz eşya mağazasına gelen 2 genç, satış görevlisi bayana beyaz eşya alacaklarını söyledi. Gençlerden biri satış görevlisini fiyat sorarak dikkatini dağıtırken diğer genç ise masa üzerinde duran ve iş yeri sahibine ait olan cep telefonunu aldı. Gençler kısa bir süre sonra iş yerinden ayrılırken satış görevlisi masa üzerindeki cep telefonunun çalındığını farkederek durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, işyerinin güvenlik kamerasından, 2 kişinin hırsızlık yaparken görüntülendiğini fark etti. Görüntüleri inceleyen ekipler, zanlıların Ö.Ö (16) ve T.H. (14) olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Ö.Ö. ve T.H. olayla ilgileri olmadığını ileri sürdü.Zanlıların, kameralar tarafından görüntülendiklerini ve net şekilde tespit edildiklerini öğrenince suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Zanlılardan Ö.Ö.'nün hırsızlıktan sabıkasının bulunduğu ve bir süre önce cezaevinden çıktığı belirtildi. Mahkemeye sevk edilen 2 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hiç yorum yok: