27 Kasım 2007 Salı

Trafik Kazası: 3 Ölü 11 Yaralı

Sakarya'da sabah saatlerinde işçileri taşıyan bir servis ile bir TIR çarpıştı. Kaza nedeniyle yaralılar ve cesetler çevreye savruldu. D-100 karayolu Bekirpaşa mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen kazanın ardından ortalık adeta savaş alanına döndü. Olay yerine çok sayıda, ambulans ve kurtarma araçları sevkedildi.

Edinilen bilgilere göre kaza sabah saatlerinde D-100 karayolu Sakarya Bekirpaşa sapağı mevkiinde meydana geldi. Sözkonusu noktada manevre yapan bir TIR'a işçileri taşıyan bir minibüs yandan çarptı. Çarpışmanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibe sevkedildi. Çevreye savrulan yaralılar, bağırarak yardım edilmesini istedi. Olay yerine gelen ekipler araçlarda sıkışan yaralılardan bazılarını kurtardı. Kaza nedeniyle yaralanan ve ölenlerin sayısı netleştirilemedi. Kesin olmayan bilgilere göre kazada 3 kişi hayatını kaybederken 10'dan fazla kişi de yaralandı. Trafiğin durduğu kaza mahallindeki çalışmalar sürüyor.

Kazada 3 kişi yaşamını yitirdi

D-100 karayolunun Bekirpaşa beldesi mevkisinde, Hendek'teki bir şantiyeye inşaat işçilerini götüren Mustafa Uğur Büyükaslan yönetimindeki servis minibüsü ile Mikail Eser yönetimindeki TIR'ın çarpışması sonucu yaralanan minibüs sürücüsü Mustafa Uğur Büyükaslan (26), İsmail Hakkı Cerit (27) ve soyadı henüz belirlenemeyen Nadir isimli yaralı, Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Serkan Eroğlu, Yusuf Kaya, Kadir Efe, Rahmi Meral, Mustafa Öner, Serdal Bursa, İsmail Pınarcı, Furkan Daldal, Mehmet Kaya, Mehmet Ali Akbulut, Nadir Ciritçi ile soyadı henüz belirlenemeyen Emrah isimli kişinin de yaralandığı bildirildi.

Hiç yorum yok: