25 Kasım 2007 Pazar

Minik Şampiyonların Madalya Sevinci

Hendekspor Karate Kulübü Minik Şampiyonları, Lüleburgaz'da yapılan 2007- 2008 Marmara Lig'inden yine madalyalarla döndüler.

24 Kasım'da Lüleburgaz'da yapılan Marmara Bölgesi Minikler Müsabakası'ndan Hendeksporlu Karateciler onaltı madalya ile döndüler. Toplam 28 Kulübün katıldığı müsabakalarda Minik Şampiyonlar beş birincilik, beş ikincilik ve altı üçüncülük elde ettiler. Hendekspor Karate Kulübü'nden otuziki karatecinin katıldığı müsabakalarda Büşra Tosun, Tuçenur Büyüktazim, Kübranur Büyüktazim, Şahin Domaniç, Tuncahan Büyüktazim, birincilik, Eray Mete, Mehmet Coşkun, Volkan Karagöz, Soner Erdoğan, Okan Özşahin İkincilik elde ederken, Eda Çelik, Mert Akın, Halim Çetin, Büşra Yüksel, Aydan Başkurt ve İnci Birinci de üçüncülük elde ettiler.

Hendekspor Karate Klübü Antrenörü Nurkan Kayacık " Her zaman olduğu gibi öğrencilerimin yine dereceye gireceklerinden emindim. Sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Özverili ve disiplinli çalışmalarımız sonucunda büyük başarılar elde ettik. Hedefimiz daha büyük başarılara imza atmaktır " Dedi.

Hiç yorum yok: