24 Kasım 2007 Cumartesi

Hendek'te Genişletilmiş Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Hendek Kaymakamlığı'nın organize ettiği, ilçenin sorunlarının görüşüldüğü genişletilmiş değerlendirme toplantısı, ticaret merkezi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya tüm daire ve kurum müdürlerinin yanı sıra Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedim Aklan, MHP İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Kalaycı, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Kaymakam Harun Kaya, küresel ısınmaya ve kuraklığın getirdiği olumsuzluklara dikkat çekerek, yeşilkart, içme suyu, ağaçlandırma, kimlik paylaşım sistemi, ilçedeki numarataj eksiklikleri konularında vatandaşları bilgilendirdi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci özellikle okullarda olan çeteleşmelere dikkat çekti.

Başkan İnci, "Çocuklar hepimizin çocukları. Gençlerle yaptığım konuşmada bazı okullarımızda öğrencilerin çeteleştiklerini ifade ettiler. Okulda çeteleşmenin olup olmadığını en güzel okul müdürleri bilir" diye konuştu.

Güvenlik güçlerine de seslenen Başkan İnci, "Gençlik hızlı bir şekilde uyuşturucu tuzağına düşmektedir. Güvenlik güçlerimizin bu konuya hassasiyetle eğilmesini istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok: