26 Kasım 2007 Pazartesi

Evin Eğitim Dünyası, İnci'ye Konuk Oldu

Evin Eğitim Dünyası'nın minikleri eski bir eğitimci olan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi öğretmenler gününde ziyaret ettiler.

Öğretmenler günü dolayısıyla Başkan İnci´yi ziyaret eden minikler Eski eğitimci olan Başkan İnci'nin öğretmenler gününü kutladılar. Miniklerin ziyaretinden duygulanan Başkan İnci, hayatındaki en güzel günlerin öğretmenlik yaptığı günler olduğunu söyleyerek, "Sevilen ve korkulan bir öğretmendim. Ama öğrencilerimle aramda çok güzel bir diyalog vardı. Bir çocuğun en saf ve en bilgi alıcı döneminde yani kişiliğinin oluşmasının çok önemli bir döneminde öğretmenler vardır. Günümüzde teknolojinin gelişmesi, şehirlerin büyümesi güzelliklerle beraber bir takım olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Burada çocuklarımızı bilinçlendirmede öğretmelerimize büyük görev düşüyor. Bilinçli toplumu öğretmenler oluşturacak." dedi.

Ziyarette bulunan Evin Eğitim Dünyası sahibi Halit Evin'de Başkan İnci'nin öğretmenler gününü kutlayarak eğitimci bir belediye başkanını böyle özel bir günde ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. İnci, öğretmenlere fular hediye etti.

Hiç yorum yok: