17 Kasım 2007 Cumartesi

Ali İnci Engelli Vatandaşa Akülü Araç Hediye Etti

Turanlar Mahallesi'nde yaşayan 52 yaşındaki Saffet Balaban'a uzun süredir istediği akülü tekerlekli sandalye Hendek Belediye Başkanı Ali İnci tarafından hediye edildi. Sağlık problemleri nedeniyle dışarıya çıkamayan Balaban'a Başkan İnci yardım eli uzattı. Balaban çalışmak istediği halde evden çıkamadığı için çalışamadığını belirterek araba ihtiyacını dile getirdi. Başkan İnci Saffet Balaban'ı evinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgiler alıp, Balaban'a çok istediği akülü aracı hediye etti.

Aracına kavuşan Balaban çok mutlu olduğunu belirterek Başkan İnci'ye teşekkür etti. Akülü aracıyla deneme turu atan Balaban artık evden dışarı çıkabileceği için çok mutlu.

Başkan İnci, engelli vatandaşların her tür ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek " Bizler engelli vatandaşlarımızla engelleri birlikte aşıyoruz. Onları topluma kazandırmak adına kendilerinin her zaman yanlarında olduk. Bugüne kadar ihtiyaç sahibi birçok engelli vatandaşa akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıttık. Onlar da bizlerin bir parçasıdır. Engelsiz bir yaşam için bizler her zaman onların yanında olacağız " dedi.

Hiç yorum yok: