14 Nisan 2008 Pazartesi

Kocatöngelspor Lider

Geçen haftaki beraberlikten sonra Kocatöngelspor gruptaki ilk galibiyetini alarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Çamlıca Belde ise 2. haftada 2. yenilgisini alarak bu sezon için umutlu olmamaız gerektiğini gösterdi.

Büyükyanık : 0 Kocatöngel: 3
Saha: Kazımpaşa
Hakemler: Yavuz Yüce, M.Doğan Dağlum, Ersin Ataş,

Büyükyanıkspor: Ümit Çimen, Ümit Özcan, Enes, Gafur (Serkan), Cemal, Ahmet, Muhammed, (Kemal), İsmail, Tunahan, Eyüp, Nuh.
Antrenör: Yok

Kocatöngelspor: Yılmaz, Mehdi, Mustafa, Ersin, Seyit, Şükrü (İsa), Abdullah, Yılmaz (İsmail), Mehmet, Adnan.
Antrenör: H. Sabri Odabaşı
Goller: 13-84 Mehmet (p) 75 Adnan (Kocatöngel)

Büyükyanıkspor ile Kocatöngelspor arasında oynanan karşılaşmada 4 kırmızı kart ikide penaltı çıktı. Kocatöngelspor 3 puana 3 golle uzanırken Büyükyanık 4 oyuncusundan da mahrum kaldı

Puansız Büyükyanıkspor ile 1 puanlı Kocatöngelspor kozlarını Kazımpaşa sahasında paylaştı. Sert bir mücadele içinde geçen maçın 13. dakikasında ceza alanı içinde Enes tarafından düşürülen Mehmet’in bu pozisyonuna hakem penaltı çaldı. Maçın hakemi son adam olarak değerlendirdiği Enes’i kırmızı kartla oyun dışına yollayınca Büyükyanık sahada 10 kişi kaldı. Penaltıdan doğan vuruşu gole çeviren Mehmet takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıda beraberlik için yüklenen Büyükyanık’ın çabaları neticeyi değiştirmedi. 75. dakikada Adnan takımı Kocatöngel’i 2 farklı skora taşıdı.

Maç koptu
84. dakikada hakemin 2. kez çaldığı penaltı düdüğünden sonra ortam gerildi. Penaltı vuruşunu gole çeviren ilk golde olduğu gibi Mehmet takımını 3-0’a taşıdı. Maçın hakemine itirazlar Büyükyanıkspordan sertleşti. Maçın hakemi Yavuz Yüce Serkan ve İsmail2i birer dakika arayla kırmızı kartla cezalandırdı. Sahada 8 kişi kalan Kocatöngelspor kaderine mahkum olmak sorunda kaldı. Son dakika içinde kontra atak geliştiren Kocatöngelspor ani atakla 8 kişi ile mücadele eden rakibini gafil avladı. Kaleci’nin bu tehlikeli atağı ceza alnı dışında kesmesiyle hakem 4. kez elini cebine götürdü. Kaleci Ümit Çimen’i de dışarıya yolladı. Maçı hem 3-0 mağlup bitiren Büyükyanık hem de 4 oyuncusu cezalı duruma düştü.

Program:
20.04.2008 Pazar Günü
Hacıkışla sahası: Saat 14.00: Kocatöngelspor - Aşağı Dereköy
Taşburun sahası: Saat 14.00: Dokurcun Belde - Çamlıca Belde

Hiç yorum yok: