25 Ekim 2007 Perşembe

Vefat


Dereboğazı Mahallesinden İlçemiz esnaflarından Fahrettin Yılmaz'ın oğlu, Süleyman Yılmaz'ın kardeşi, Nurettin, Hayrettin ve Osman Yılmaz'ın yeğenleri, Yaşar Akın ve Ferhat Başel'in kayınbiraderleri, Yasin, Tunahan ve Tamer Yılmaz'ın amcalarının oğlu, Hasan Kuşcan'ın damadı, Metin ve Mesut Kuşcan'ın enişteleri, Kuyumcu Ayhan Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün (26.10.2007 Cuma) saat: 12.00'de Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni Camiye götürülecek kılınacak Cuma namazını müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.
---
Halı sahada arkadaşlarıyla maç yapan Ayhan Yılmaz, topa göğsüyle vurduktan sonra fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Yılmaz, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Hendek'te kuyumculuk yapan evli ve 3 çocuk babası Ayhan Yılmaz (36), arkadaşlarıyla birlikte bir halı sahada dün akşam maç yaparken birden fenalaştı. Topa göğsü ile vurduktan sonra fenalaşan Yılmaz, arkadaşları tarafından Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan kontrollerde Yılmaz'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ayhan Yılmaz, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. (İHA)

Ayrıntı haber için:
Bizim Hendek Online Haber Sitesi