27 Haziran 2007 Çarşamba

Doktorlara Özel Ders

Bizim Hendek
Hendek Devlet Hastanesi
nde görev yapan doktorlar, aslen Hendekli olup Memorial Hastanesinde kalp cerrahı olan kardiyoloji mütehassısı Kani Gemici ile tanıştılar.

Kalp cerrahı Gemici, slayt gösterileri eşliğinde tıptaki gelişmelerden örnekler sunarak kalp ve damar hastalıkları konusunda brifing verdi.

Gemici kurs verecek
Kardiyoloji uzmanı Kani Gemici, ilçemiz devlet hastanesinde görev yapan doktorlara kendi dalında bilgiler sunacak ve İstanbul'daki hastanesinde gruplar halinde periyodik kurslar vermek suretiyle doktorlarımızın kalp ve damar hastalıkları konusunda daha geniş bilgiye sahip olmalarına katkıda bulunacak.

Milletvekili adayı Selman Dede'de
AKP Sakarya milletvekli 6. sıra adayı Esat Pınarbaşı'da Selman dede mesire alanının müdavimlerine katılmış. Doktorlar ile karşılaşan Pınarbaşı tanışma faslının ardından hatıra fotoğrafı çektirerek mesire alanından ayrıldı.

Açık havada ikram
Doktorlar, Selman dede mesire alanında bulunan ahşap konakta yaptıkları görüşmelerin ardından açık havada Hendek belediye başkanı Ali inci'nin ikramlarını kabul ettiler. Izgarada pişen etlerin ardından derin bir muhabbete dalan doktorlar semaverlerle pişirilen çayların içilmesinden sonra mesire alanından ayrıldılar.

Hiç yorum yok: