21 Ağustos 2007 Salı

Tıklayın, 'İçinizdeki Suyun' Doğal Kaynağını Öğrenin

Yıllardır Türkiye'ye hayat veren Hayat Su, yeni internet sitesinde, tüketicilerini sağlık ve doğal kaynak suyu konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor.

Türkiye'nin lider su markası Hayat Su, Adana-Şekerpınarı ve Sakarya Hendek kaynaklarından gelen doğal dengeli mineral bileşimiyle evlerinize sağlık ve ferahlık taşıyor. Hayat markasının en önemli amaçlarından biri, tüketicileri sağlıklı ve doğal su konusunda bilinçlendirmek. Buradan hareketle yeni internet sitesinde, başta 1984 yılından beri üretilmekte olan Hayat Su' yun, Adana-Şekerpınarı ve Sakarya-Hendek fabrikalarında en üstün kalite standartlarında, ultra-sağlıklı koşullarda, el ve hava değmeden yapılan üretim hakkında bilgi edinmek mümkün. Sitede, ürün yelpazesi ve kalitesi hakkındaki bilgiler dışında, ‘gebelikte ve yaşlılıkta suyun önemi, su ve fiziksel aktivite, günde kaç litre su içmeli' gibi tüketicinin aklına gelebilecek bir sürü sorunun cevabı da yer alıyor.

Hayat Su, eşsiz kaynaklarında doğal olarak oluşan dengeli bir mineral yapısına sahiptir. Hayat Su, kalsiyum ve magnezyum minerallerini en fazla içeren doğal kaynak sularından biridir. Hayat Su'yun eşsiz kaynaklarından gelen dengeli mineral bileşimi, rahatlatan ve ferahlatan tadı size canlılık verir.

Hiç yorum yok: