7 Temmuz 2007 Cumartesi

Gül Koop'ta 7-8 Temmuz Sevinci

2007 yılı Geleneksel selman dede şenliklerinde güreş ağalığını kazanan güll kopp yönetimi 7-8 temmuz şenliklerinin başlayacağı günü iple çekiyorlar.

Hendek Gül Koop yönetim kurulu başkanı İhsan Kaplan, "Biz Gül koop olarak Hendek de Yolcu taşımacılığı yanında okul gezileri, fabrika taşımacılığı, cenaze ve düğün etkinliklerinde hizmetler sunuyoruz.

Geçen yıl yaklaşık 20.000 insanımızın katıldığı Şenliklerde tüm araçlarımızla hizmet verdik. Bu yıl daha fazla insanımızın katılımını bekliyoruz. Araçlarımız
sabah saat 08.00 ile akşam 23.00 arasında ücretsiz Hizmet verecek. Etkinliklerde hiçbir aksilik yaşanmaması için yoğun çalışma tempomuz devam ediyor. Kooperatif olarak Tüm halkımızı etkinliklere katılmaya davet ediyoruz" dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

böyle sevinç resimlerinizin yanında yaptığınız yanlışlıklarıda yayınlasanız ne güzel olur.halka çirkin ve saygısız tavırlarınızıda biz burda yazalım.ilk olarak adapazarı hendek arası servislerinizin köprübaşından gelen vatandaşları otobüsünüze alınmıyor.soğuk kış günlerinde özellikle hiç alınmıyor.bunu neden yaptıkları sorulduğunda terbiyesiz ve seviyesiz karşılıklar alınıyor.öğrenci indirimi yapılmıyor gösterilen açıköğretim öğrenci kartına buda okul mu deniyor.....biran önce düzelin halkınıza güzel hizmet sunun.koyun gibi müşteri saymaktan başka hiçbir iş yapmıyorsunuz.