7 Nisan 2007 Cumartesi

Valilik Kupası Karasuspor'un

Sapancaspor.Net
Bu akşam saat 19.00'da Sakarya Atatürk Stadı'nda şehrimizin iki takımının mücadelesinde gülen taraf Karasuspor oldu.

Karşılaşma boyunca iki takımda oyun olarak vasatın üstüne çıkamadı. İlimizi elemelerde temsil edecek ekiplerimizin durumları izleyenleri tedirgin etti.

Karşılıklı ataklarla geçen maçta Karasuspor girdiği pozisyonları golle sonuçlandıran taraf olunca maçı 2-0 kazandı ve Valilik Kupası'nın sahibi oldu.

Sapancaspor.net ailesi olarak Karasuspor ve Hendekspor'u tebrik eder. Elemelerde bizi en iyi şekilde temsil edip yüzümüzü güldürmelerini dileriz.

Yorum: Hendek Spor, birebir maçlar konusunda psikolojik destek almak zorunda diye düşünüyorum. Ben sayısını unuttum ama son 4-5 senedir Süper amatör kümenin tartışmasız birincisi iş tek maçlı eleminasyon yada kupa maçlarına gelince nedense çuvallıyor. Bu son iki yıldır, Valilik Kupasında, ve terfi maçlarında kendini gösteriyor. Terfi maçlarının bir bölümünün lig usulü yapıldığı dönemlerde son merdiven basamağına kadar çıkabilen Hendekspor, iş elemeli maçlar dönünce her seferinde ilk maçta Hendek'e geri döndü. Halit Başkan bence bir psikolojik destek şart. Bu sene 3. lige çıkalım en azından.

Hiç yorum yok: